Over Red Venture

Red Venture is een werving-en-selectiebureau met een persoonlijke touch. Dat betekent dat we professionals helpen en begeleiden in het vinden van een baan die écht bij ze past. En werkgevers bij het vinden van collega’s die écht passen bij de organisatie en bij het werk.

red venture

Het complete proces

Vanaf het uitzetten van de aanvraag tot en met het sollicitatiegesprek, de eerste werkdag en de samenwerking daarna: Red Venture helpt en ondersteunt in het complete proces. Zodat werkgever en werknemer een goed gevoel bij elkaar hebben. En de recruiter een goed gevoel heeft bij de match.

Recruitment vanuit gevoel

Want juist dat gevoel wordt vaak vergeten. Te vaak worden alleen cv’s doorgeschoven en mensen weggezet, zodat de recruiter zijn bonus krijgt. Te vaak staat dus niet de mens centraal, maar het geld, de cijfers, het recruitmentbureau. Bij Red Venture staat altijd de mens centraal. Of dat nu de werkgever of werkzoekende is.

Open, oprecht en transparant

Bij Red Venture vinden we openheid belangrijk. Want zonder openheid geen oprechtheid. Bij die openheid hoort ook transparantie: we houden niet van kleine lettertjes. Voor werkgevers is daarom van tevoren bekend welke fee zij betalen voor de inzet van Red Venture. Ook het uurtarief van freelancers staat vermeld in hun profiel, net als het maandsalaris bij werving & selectie.

Alle voorwaarden zijn dus vooraf bekend. Zodat je altijd weet waar je aan toe bent. En je al vanaf het eerste moment met een goed en vertrouwd gevoel op zoek gaat naar een nieuwe baan of collega.

ons team

 • Diya Garieb
  Diya Garieb Recruiter

  Diya is een ambitieuze en doelgerichte dame. Met mensen werken en nieuwe connecties leggen vindt ze geweldig. Elke procedure verloopt anders omdat natuurlijk elke kandidaat maar ook de werkgever anders is, dit vindt Diya het leukste aan haar werk! Zij haalt plezier uit het leveren van een persoonlijk gerichte service.

  Door haar achtergrond als ondernemer kan zij zich goed inleven in beide. Hierdoor denkt ze gemakkelijk in oplossingen die passend zijn voor alle partijen.

 • Wendy van Ooijen
  Wendy van Ooijen Recruiter

  Wendy kijkt verder dan een cv en helpt mensen hun kwaliteiten zo goed mogelijk in te zetten. Zodat meer mensen kunnen doen waar ze goed in zijn en wat henzelf én de organisatie positieve energie geeft. En het vinden van die perfecte match geeft Wendy weer energie.

  In de afgelopen tien jaar heeft ze met die aanpak een groot en divers netwerk opgebouwd van IT-professionals en organisaties in onder meer de IT- en financiële sector. Wendy weet altijd waarde toe te voegen en net dat stukje extra te bieden. Bijvoorbeeld met de cursus gespreksvaardigheden die ze regelmatig geeft.

getuigenissen

 • “Passievolle, intelligente, sociale en zeer kundige recruiter. Ik heb haar ervaren als een open en directe persoonlijkheid, die alles op alles zet om de juiste persoon op de juiste plek te krijgen. En het juiste bedrijf voor de juiste werknemer of freelancer te vinden. Ze staat je bij in goede en slechte tijden en haalt het beste in iedereen naar boven.”

  Jeroen Nederveen Professional
 • “Open en eerlijke persoonlijkheid en uitstekende communicatie. Wendy reageert snel op vragen of verzoeken. Ze streeft naar het beste resultaat voor zowel de professional als de klant. Dat maakt haar een proactieve, persoonlijke recruiter en gedreven professional.”

  Said Ahamri Professional
 • “Recht door zee, mensenmens, betrouwbaar en fijn om mee samen te werken.”

  Diana Pothoven Leverancier