Maak kennis met onze organisatie

OVER REDVENTURE

Ontstaan in 2020 en razendsnel uitgegroeid tot een bekend leverancier, dat is RedVenture. Wij staan bekend als specialisten het bemiddelen van tijdelijk en vast IT-personeel. Zowel commerciële als overheidsinstellingen weten steeds sneller de weg naar RedVenture te vinden. 

Als leverancier geloven wij in focus. Focus biedt de mogelijkheid om als kennisspecialist een vaste leverancier te worden. Onze focus op het gebied van cybersecurity, identity (IAM) vraagstukken, digitale transformatie en cloud enterprise consultancy, zorgt dat wij een aangename sparringpartner in de wervingsstrategie van onze opdrachtgevers zijn.

Bij RedVenture staat jouw uitdaging centraal. Of je nou werkgever, leverancier of (freelance) professional bent, we helpen je graag!

Op zoek naar de juiste invulling? Neem direct contact op met RedVenture!

Werving en selectie

Heeft u moeite met het vinden van het juiste talent in cybersecurity, IAM of cloud technologie? Laat RedVenture uw werving verzorgen! Onze consultants hebben een uitgebreid netwerk van professionals in deze domeinen door heel Nederland en begrijpen hun diverse behoeften.

Detachering

Detachering biedt flexibiliteit voor tijdelijke inzet. RedVenture maakt gebruik van gescreende eigen, freelance en contracting professionals om opdrachtgevers snel te ondersteunen zodat projecten geen onnodige vertraging oplopen.

Detavast

Detavast biedt professionals de zekerheid van een vaste baan na een detacheringsperiode, zonder de risico's van directe aanwerving voor bedrijven. Er wordt alleen betaald voor daadwerkelijk verrichte arbeid.

Contactfomulier

0
APPLICATIONS
0
JOB POSTED
0
TOTAL VIEWS
0
TOTAL EMPLOYERS
 • img-circle

  “Open en eerlijke persoonlijkheid en uitstekende communicatie. Wendy reageert snel op vragen of verzoeken. Ze streeft naar het beste resultaat voor zowel de professional als de klant. Dat maakt haar een proactieve, persoonlijke recruiter en gedreven professional.”

  Said Ahamri

  Professional
 • img-circle

  “Recht door zee, mensenmens, betrouwbaar en fijn om mee samen te werken.”

  Diana Pothoven

  Leverancier
 • img-circle

  “Passievolle, intelligente, sociale en zeer kundige recruiter. Ik heb haar ervaren als een open en directe persoonlijkheid, die alles op alles zet om de juiste persoon op de juiste plek te krijgen. En het juiste bedrijf voor de juiste werknemer of freelancer te vinden. Ze staat je bij in goede en slechte tijden en haalt het beste in iedereen naar boven.”

  Jeroen Nederveen

  Professional