Freelance opdrachten

Zit er een interessante opdracht bij en voldoe je aan de vereisten? Reageer dan direct.

Projectmanager

Noord Holland
32-38 uren per week
Senior

Bij onze klant zijn we op zoek naar een IT Project Manager die ze kan helpen bij het managen van het IT gedeelte van diverse supply chain projecten. De projecten omvatten de implementatie van nieuwe systemen en aanpassingen in de bestaande architectuur. Zoeken we jou?

Bekijk vacature

Database Administrator

Amsterdam
36 uren per week
Senior

Voor onze klant Waternet zijn wij op zoek naar een Database Administrator voor 36 uur in de week in Amsterdam. Ben jij een gepassioneerde specialist die de IT-ontwikkelingen op de voet volgt én weet je ze in te zetten binnen de organisatie. Dan komen we graag met je in contact.

Bekijk vacature

Projectleider

Leiden
24-32 uren per week
Senior

Voor onze klant het LUMC in Leiden zijn wij op zoek naar een Projectleider voor 24-32 uur in de week. Je bent als IT projectleider bij ons breed inzetbaar, initieel met een focus op het Zorgproces; Voel jij je aangesproken zien we je reactie graag tegemoet.

Bekijk vacature

Adviseur informatiebeveiliging

Den Haag
32 uren per week
Senior

Voor onze klant het Ministerie van Justitie en Veiligheid zijn wij op zoek naar een senior adviseur informatiebeveiliging voor 32 uur in de week in Den Haag. Gezien de schaarse huidige capaciteit en de noodzaak voor snelle coördinatie is het programma op zoek naar een projectleider die op korte termijn een coördinerende rol kan oppakken binnen het programma. Meer weten? Lees snel verder.

Bekijk vacature

Software ontwikkelaar Dic@s team

Den Haag
36 uren per week
Senior

Voor onze klant de Hoge Raad der Nederlanden (JenV) zoeken wij een Software ontwikkelaar Dic@s team voor 36 uur in de week in Den Haag. De kandidaat dient in staat te zijn om in directe samenwerking met de interne ontwikkelaar (die acteert in de rol van IT-regiseur) en een consultant, samen met eindgebruikers via een scrum-aanpak dit portaal te ontwikkelen. Zoeken wij jou?

Bekijk vacature

SOC Analist

Amsterdam
36 uren per week
Senior

Voor onze klant Waternet zijn wij op zoek naar een SOC Analist voor 36 uur in de week in Amsterdam. Als Medior/Senior SOC Analist (Security Operations Center) krijg jij een belangrijke rol het Waternet SOC-team om samen het SOC op te bouwen en vorm te geven. Meer weten? Lees snel verder.

Bekijk vacature

IT- PMO

Zwaagdijk
38 uren per week
Senior

For our customer Action in Zwaagdijk we are looking for a IT- PMO for 38 hours a week. You will be part of- and report into the Central Project and Portfolio Management Office. What are you going to do? 

Bekijk vacature

Functionaris Gegevensbescherming

Den Haag
36 uren per week
Senior

Voor onze klant het Ministerie van Justitie en Veiligheid zijn wij op zoek naar een Functionaris Gegevensbescherming voor 36 uur in de week in Den Haag. Omdat het een tijdelijke functie betreft, krijgt de Functionaris Gegevensbescherming tevens de vraag een advies op te stellen over de lange termijn invulling en ophanging van deze rol. Meer weten? Lees snel verder.

Bekijk vacature

Netwerkbeheerder / Security specialist

Amsterdam
36 uren per week
Senior

Voor onze klatn Waternet zijn wij op zoek naar een Netwerkbeheerder / Security specialist voor 36 uur in de week in Amsterdam. Binnen Waternet beheert het team Beheer Procesautomatisering de volledige hard- en software alsmede netwerk (LAN, WAN) voor de installaties. We zoeken een kandidaat met grote kennis en kunde in deze technieken en die in staat is om nieuwe ontwikkelingen te beheren en te implementeren.

Bekijk vacature

Secretaris

Den Haag
34 uren per week
Senior

Voor onze klant het Ministerie van Justitie en Veiligheid zijn wij op zoek naar een secretaris voor 34 uur in de week in Den Haag. Met jouw werkzaamheden zorg je ervoor dat de unit S&K op een hoger plan gaat functioneren en draag je actief bij aan de professionalisering van de unit. Zoeken wij jou?

Bekijk vacature

Informatie Analist

Zwolle
36 uren per week
Senior

Voor onze klant RVO in Zwolle zijn wij op zoek naar een Informatie Analist voor 36 uur per week. Met de invoering van het Nieuw Gemeenschappelijk Landbouwbeleid (GLB23-27) vindt een substantiële wijziging plaats in zowel de klantinteractie (veelal de agrarisch ondernemer) van compliance naar performance, als de verwerking, als de verantwoording. Draag jij je steentje hieraan bij?

Bekijk vacature

Geen interessante opdracht gevonden?

We houden je graag op de hoogte. Schrijf je in voor onze Job Alert en je ontvangt onze opdrachten rechtstreeks in je mailbox. Denken wij dat er een match is? Dan nemen we contact met je op.